Bokanmeldelse: Timothy J. Keller - Making Sense of God. An Invitation to the Sceptical

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Michael Agerbo Mørch

Resumé

I mange år har jeg oplevet en stigende frustration i mig selv over, at jeg ikke har kunnet engagere mine ikke-kristne venner, naboer og tilfældige i en snak om Gud. Det er som om, at Gud er skrevet ud af ligningen, inden vi overhovet er gået i gang.

   Den frustration forsøger amerikanske Timothy J. Keller at imødekomme med sin seneste apologetiske bog, Making Sense of God. Bogen er nærmest en to’er, for den følger op på Reason for God fra 2008, der var et modspil til nogle af de ovennævnte ateistiske manifester. Men Keller har oplevet den samme træghed over for religion, som jeg har fornemmet, og derfor er denne bog egentlig et skridt længere tilbage. Hvor Reason for God svarede på, hvorfor det gav rationel mening at tro på Gud på trods af alle indvendingerne, så svarer Making Sense of God på, hvorfor vi overhovedet skal interessere os for spørgsmålet. Og det er højest tiltrængt.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Citation/Eksport
Mørch, M. (2017). Bokanmeldelse: Timothy J. Keller - Making Sense of God. An Invitation to the Sceptical. EMissio, 2, 118-122. Hentet fra https://emissio.net/index.php/emissio/article/view/32
Sektion
Anmeldelser
Forfatterbiografi

Michael Agerbo Mørch, Dansk Bibel Institut

Student